Vrolijk middagconcert voor jong en oud!

De Stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus heeft weer een prachtig cultureel evenement voor u in petto:

De Operette Vereniging Amstelveen (OVA), brengt op zondag 26 november een vrolijk middagconcert voor jong en oud! Tijdens het middagconcert brengen zij een medley aan populaire musical-liedjes uit musicals zoals Evita, Sister Act, Foxtrot, Les Misérables, the Lion King, Miss Saigon, Phantom of the Opera, enz. enz. Kortom, alle bekende prachtige liedjes uit die mooie musicals worden ten gehore gebracht door deze enthousiaste operettevereniging.

In mei was de vereniging nog te beluisteren in de Amstelveense Schouwburg met een prachtige uitvoering van Evita.

Een enkel Operastuk komt deze middag eveneens langs en er wordt ook aan de kinderen gedacht, met heerlijke liedjes uit kindermusicals. Het belooft een geanimeerde, vrolijke middag te worden, dus komt u vooral kijken en luisteren.

Deze kans mag u niet laten gaan. Kaarten zijn inclusief een consumptie en kosten € 17,50 aan de deur. In de voorverkoop kost een kaartje € 15,00. Kinderen tot 12 jaar € 10,- Zie: www.ticketkantoor.nl/shop/OVA2017 of  www.vriendenbovenkerkseurbanus.nl voor informatie en het bestellen van kaarten.