God-dank!

…zit het schooljaar er bijna op en is het alweer bijna zomervakantie!

God-dank! Hebben pappa’s en mamma’s dan ook weer een beetje meer tijd, voor de kinderen en voor mekaar. Goed voor mekaar!

Maar dat ‘God-dank’, dat zeggen we niet zomaar. Waar je dan ook allemaal nog meer blij en dankbaar om kunt zijn…daar gaan we het over hebben tijdens de laatste familieviering van dit seizoen, op zondag 8 juli om 10.30 uur in de St.Urbanuskerk – Bovenkerk. Deze viering is speciaal bestemd voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

We gaan het dan ook vast over de zomervakantie hebben en daar zingt het kinderkoor De Boventoontjes weer hele leuke liedjes bij. Kom kijken en luisteren en vooral ook meezingen!

Als je mee wilt zingen met het kinderkoor, laat het even weten via de dirigente van De Boventoontjes: Ria de Bruijn-Zaal, e-mail: Boventoontjes@outlook.com. Het kinderkoor repeteert op zaterdag 7 juli om 15.30 uur in de kerk en is zondag vanaf 10.00 uur aan het inzingen in de kerk.

Graag tot dan!