Met smartphone meedoen aan de collecte

Op zondagochtend kort voordat we naar de kerk gaan, begint bij mij de zoektocht naar collectegeld. Het komt steeds vaker voor dat er geen contanten voorhanden zijn. Dan zit er wel een briefje van twintig euro in de portemonnee, maar dat was voor die week niet echt de bedoeling. En die ene losse euro is weer te weinig. Herkent u dat? Daar is een oplossing voor.

Met de Givt-app op je smartphone kun je deelnemen aan de collecte zonder dat je contant geld bij je hebt. Als eerste dien je de Givt-app op je smartphone te activeren en eenmalig in te stellen met je naam, e-mail en IBAN-nummer. Dan ben je op de collecte voorbereidt.

Na de voorbeden pak je de smartphone, open je de Givt-app, kies je het bedrag en geef je aan dat dit voor een collecte is. Als de collectant langs komt, haal je de smartphone langs het collectemandje en dan wordt het doel “St. Urbanus Bovenkerk” op je telefoon zichtbaar. Bevestig dit door “geven” en je hebt betaald.

Installeer Givt-app

Registreer Givt-app

Kies een bedrag en doneer

Doneren via Givt is gemakkelijk, anoniem en veilig in gebruik. Vergeet niet bij aanvang van de viering de smartphone op stil te zetten.