Dichter bij God

Op zondag 25 september a.s. is er weer een familieviering in de St. Urbanuskerk, speciaal bedoeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd – en hun ouders, grootouders, vriendjes en vriendinnetjes natuurlijk.

We kunnen dan luisteren naar het verhaal van de rijke man en de arme man: de rijke man die zo gewend was om alles te krijgen wat hij wilde hebben, maar wie eindigde dichter bij God? Daar zingen de Boventoontjes natuurlijk leuke bijpassende liedjes bij. De voorganger is diaken Eugène Brussee en de viering begint om 10.30 uur.

Wil je meezingen met het kinderkoor? Kom dan gezellig meedoen met de koorrepetitie op zaterdag 24 september tussen 13.00 uur en 14.00 uur.

Graag tot dan!

Hartelijke groet van de werkgroep familievieringen, Annemieke van Veen, Ria en Jeffrey de Bruijn, Jens Friso van Velzen en Els Rentenaar.