Aurora is een kerkelijk koor en hoort bij de samengestelde parochie van de Heilige Geestkerk en de St. Urbanuskerk in Amstelveen.

Aurora is begonnen als jongerenkoor en inmiddels uitgegroeid tot een volwassen zangkoor, maar nog steeds jong van hart en geest.

Aurora zal tijdens de Culturele Parade op 19 november a.s. voor u een medley ten gehore brengen, bestaande uit het traditionele jongerenkoor repertoire aangevuld met populaire Nederlands- en Engelstalige liederen met betekenisvolle teksten. Daarnaast zingt Aurora geregeld in de vieringen in de kerk, zoals tijdens de kerstviering op kerstavond om 20.30 uur.

Heeft u ook zin gekregen om mee te zingen dan nodigen wij u – en in het bijzonder de heren – uit om langs te komen op een van onze repetities op dinsdagavond vanaf 20:00 uur in de Urbanuskerk. Meer informatie? Bel of email Hein van Bon 06-48022475; hjvanbon.vbps@gmail.com of Will Jutte (06-47596742; WillJutte@ziggo.nl) .

aurora