Amstel Gospel ChoirKerstliederen zingen en optreden met The Amstel Gospel Choir!

Wij zijn het Amstel Gospel Choir. Het meest swingende gospelkoor uit Amstelveen dat zich voornamelijk richt op swingende (black) gospelmuziek. Als je tussen de 15 en 25 jaar oud bent en houdt van zingen dan nodigen wij je uit om mee te doen voor een knallend Kerstconcert.

Soms zingen wij religieus, soms pop, maar altijd inspirerend. Dit alles onder de bezielende leiding van de allerleukste en ervaren gospeldirigent Vladimir Pairel. The Amstel Gospel Choir treedt regelmatig op tijdens bruiloften, evenementen en kerkdiensten en heeft in het verleden gezongen met o.a. Stanley Burleson, Karin Bloemen, Gordon en onlangs in een uitverkocht theater in Alkmaar met de 3JS.

Wat gaan wij doen?

Op 19 december 2017 gaan wij een knallend Kerstconcert geven in de St. Urbanuskerk en jíj kunt daaraan meedoen in het Adhoc popkoor!

Hoe kun je meedoen?

Vanaf september t/m december gaan wij in 8 workshops samen met maximaal 20 jongeren van ongeveer 15 t/m 25 jaar, minimaal 4 kerstliederen leren. Deze 4 songs worden dan uiteraard onderdeel van het kerstconcert op 19 december in de Urbanuskerk. Jullie gaan samen met The Amstel Gospel Choir deze liedjes ten gehore brengen voor een groot publiek. Ons koor bestaat momenteel al uit 20 personen. Het is dus mogelijk dat we straks met z’n 40-igen op het podium staan tijdens een geweldig concert voor vrienden, familie en kennissen, bekenden en onbekenden om nooit meer te vergeten. Iedereen die ons concert wil komen zien is natuurlijk van harte welkom.

De workshops zijn gratis!

Het mooiste van dit alles is: de 8 workshops zijn helemaal gratis! En als je daaraan deelneemt is het concert voor jou uiteraard ook gratis. Ervaring is niet nodig. Je hoeft alleen maar aanwezig te zijn op de workshops, je best te doen, thuis goed te oefenen met onze oefenbestanden, te houden van zingen en dansen en uiteindelijk zullen we allemaal samen stralen tijdens ons Kerstconcert.

De repetities

Zijn van 20.30 – 21.30 uur, Wijkcentrum Westend, Westwijkplein 3 (winkelcentrum Westwijk) op:

Kerstconcert in de St. Urbanuskerk

Noorddammerlaan 126 te Bovenkerk/Amstelveen op 19 december om 20:00 uur.