Het lijkt met dit prachtige nazomerweer nog ver van ons vandaan, maar over 10 weken is het al zover: Kerstmis! Dan breekt er een mooie tijd aan voor liefhebbers van kerstgroepen en -versiering, maar natuurlijk ook voor Kevelaer-fans. Het Bisdom Haarlem-Amsterdam organiseert hiervoor een speciale eendaagse reis:

zaterdag 9 december: kerststallen-markt in Kevelaer

Op zaterdag 9 december kunt u de kerststallen- en adventsmarkt in Kevelaer (Duitsland) bezoeken. Kevelaer is al 375 jaar het heiligdom van Onze Lieve Vrouw de Troosteres van de Bedroefden. En de sfeer van Kerstmis is haast nergens beter voelbaar dan op het plein voor Ga mee, want het belooft een mooie dag te worden voor Kevelaerfans én voor liefhebbers van kerstgroepjes.

Rond de klok van 12.00-12.30 uur arriveren we in Kevelaer, waarna u vrije tijd heeft voor de winketjes, marktkraampjes en kerken en kapellen. Om 16.30 uur vieren we de eucharistieviering in de Kaarsenkapel. Aansluitend is er nog een warme maaltijd in een restaurant en om 19.00 uur vertrekken we uit Kevelaer (rechtstreeks naar de opstapplaatsen).

Deelname geschiedt op basis van aanmelding en betaling vooraf (bij afmelding helaas geen restitutie). Bij de prijs is inbegrepen: vervoer per luxe touringcar, koffie/gebak op heenreis, eucharistieviering in Kevelaer, driegangenmaaltijd en (pastorale) begeleiding. Niet inbegrepen: annulerings-/reisverzekering, drankjes bij de maaltijd. Graag bij opgave diëten (o.a. vegetarisch) en mobiliteit (bijv. rolstoel) niet vergeten te vermelden. Overschrijving van het deelnamebedrag vooraf op: NL67 INGB 0005 2625 19 t.n.v. I.P.M. van Stiphout-Boos, o.v.v. “Advent 2017”.

– volwassene € 65,50 – kind t/m 12 jaar € 40,00

Vertrekplaatsen en –tijden

 • –  Alkmaar (station CS, zijde stadscentrum bij busstation)
 • –  Volendam (H. Mariakerk, Julianaweg)
 • –  Heemstede (OLVH-kerk, Valkenburgplein)
 • –  Amsterdam (station Sloterdijk, Piarcoplein 1, busopstapplaats beneden)
 • –  Hilversum (H. Vituskerk, Emmastraat)

  U ontvangt vóór vertrek een bevestiging van uw deelname met de vertrektijd van de bus op zaterdag 9 december.

Aanmelding/informatie (aanmelding t/m 20 november 2017)

Voor meer informatie en/of aanmelding neemt u contact op met:

 • –  kevelaerbedevaart@outlook.com
 • –  Dea Broersen (06-25021417)
 • –  pastoor Eugène Jongerden (06-51265724)
 • –  Jos Martens (06-16666900)
 • –  Yvonne van Stiphout-Boos (06-22248723)
 • –  pastoor Eric van Teijlingen (06-13716464)

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.