Ga je mee?

Op zondag 21 januari is er om 10.30 uur een familieviering in de Urbanuskerk in Bovenkerk. Je kunt dan luisteren naar een verhaal over Jezus, die het heeft over ‘vissers van mensen’. Wat zou dat betekenen? Ga je mee? Kom kijken en luisteren! De viering is speciaal bestemd voor kinderen in de basisschoolleeftijd. De voorganger bij deze viering is pastoor E. Jongerden.

We hebben er natuurlijk ook leuke liedjes bij, gezongen door kinderkoor De Boventoontjes. Wil je meezingen? Dat kan! Repeteren doen we bij dirigente Ria de Bruijn thuis, adres: Frans ter Gastlaan 22 Amstelveen, op woensdag 17 januari van 16.00 tot 17.00 uur. Voor informatie of aanmeldingen: bruijn_zaal@ziggo.nl / tel: 020-6436599 of 06-49954956

Graag tot dan! Groetjes van de werkgroep familievieringen,

Ria de Bruijn en Els Rentenaar