Kevelaer bedevaart 2-4 juli 2018

Wij nodigen u van harte uit voor onze bedevaart naar Onze Lieve Vrouw van Kevelaer van maandag 2 tot en met woensdag 4 juli 2018, een gezamenlijke organisatie van de Haarlemse Broederschap naar Kevelaer en de Amsterdamse, Volendamse en Westfriese bedevaart. Net als voorgaande jaren.

Bedevaartsdagen in Kevelaer zijn inspirerende dagen van geloof, bemoediging en gezellige ontmoeting. Meerdere priesters en diakens begeleiden deze bedevaart. Mogen wij u op 2 juli op weg naar Kevelaer begroeten? En mocht u een andere geïnteresseerde kennen? Neem hem of haar mee, want iedereen is welkom om kennis te maken met Kevelaer, waar we Maria ons als de Troosteres van de Bedroefden tegemoet komt.

Namens Dea Broersen, Yvonne van Stiphout-Boos, Eugène Jongerden, Jos Martens, Eric van Teijlingen

Programma bedevaart naar O.L.V. van Kevelaer Troosteres van de Bedroefden

Maandag 2 juli 2018
– vertrek vanaf de opstapplaatsen
– onderweg koffiepauze
– openingslof en aanbieden bedevaartkaars
– Eucharistieviering

Dinsdag 3 juli 2018
– overweging kruisweg
– Sacramentslof
– Maria-uurtje (gebedsviering)
– feestelijke Eucharistieviering 
– lichtprocessie

Woensdag 4 juli 2018
– Eucharistieviering
– zegening van devotionalia en afscheid
– vertrek naar huis onderweg koffiepauze

Klik hier voor het inschrijfformulier.