‘Harmony’ in de kerk

Het is bijzonder genoeg en wie houdt er nou niet van: van ‘harmony’ in de kerk? Volgende week zaterdag, 23 juni, dan kunt u komen kijken en vooral ook luisteren naar de internationale Harmony-show ‘CrosSING Borders‘, een evenement dat georganiseerd wordt door de Stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus.

De Stichting verwoordt het evenement zelf als volgt:

Het belooft een bijzonder internationale close harmony-avond te worden op 23 juni in de Urbanuskerk in Amstelveen. Niet alleen reist wereldkampioenskwartet Bling! af uit Amerika, ook het Nederlandse kampioenskwartet Men2b, een speciaal samengesteld Europees koor en een gemixt kwartet, verzorgen de gastoptredens voor de show CrosSING Borders. De show wordt verzorgd door ‘No Borders Show Chorus’, een a capella vrouwenkoor met leden uit diverse landen en alle hoeken van Nederland. Onder leiding van Stuart Sides, heeft dit koor in korte tijd bereikt dat het is uitgenodigd mee te doen aan de internationale kampioenschappen in St. Louis, USA, een hele eer!
Komt u kijken? kaarten a 15,– verkrijgbaar via onderstaande link of bij de ingang van de kerk.

CrosSING Borders
No Borders Show Chorus
Adres: Sint Urbanuskerk Noorddammerlaan 126 1187 AG Amstelveen
Kerk open 19:00 uur, aanvang 19:30 uur.
Kaarten incl. Consumptie € 15,– verkrijgbaar via deze link:
https://shop.justtickets.nl/Crossing_Borders

Meer informatie op http://newsite.nobordersshowchorus.eu/
en/of facebook: http://nl-nl.facebook.com/nobordersshowchorus