[ngg_images source=”galleries” container_ids=”21″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”3″ number_of_columns=”3″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” template=”/home/urbanus/domains/urbanusbovenkerk.nl/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Daags na de brand wordt steeds meer van de omvang van de brand duidelijk. Tegelijk mag de aanblik van de toren en wat verder resteert van onze prachtige Urbanus dienen als een baken van hoop. En hoop is de optelsom van een wens en van vertrouwen. Wie weet, mogen we in die optelsom nog heel veel meetellen.

Nadere berichtgevingen ten aanzien van praktische informatie voor onze parochianen zullen wij zoveel mogelijk op deze website plaatsen. Voor het volgen van de actuele nieuwspagina’s verwijzen wij u naar onze Facebook- en Twitterpagina.