Laatste editie Het Kompas

Cover Het Kompas - oktober 2018
Cover Het Kompas – oktober 2018

We zijn dit jaar overgestapt naar een gedrukte en een e-mail nieuwsbrief die elke 1e en 3e zondag van de maand uitkomt. Deze sluit aan op het nieuws van de website. De redactie wordt gedaan door Els, Guido en Edwin. U kunt zich abonneren op de e-mail nieuwsbrief.

Omdat we als R.K. parochie Amstelland 5x per jaar het blad Spirit uitgeven, hebben we besloten te stoppen met Het Kompas.

Voor u ligt dan ook het laatste nummer van het Kompas. Namens de locatieraad willen we Elly, Els, Riet en Rita hartelijk bedanken voor hun redactionele inzet. Maar ook dank aan Ingrid, Jacques en Steven die de duizenden velletjes A4 stencilden, vouwden en nietten.

Het kompas lezen? Klik dan hier.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.