Zondag 18-11 Pastor Adolfs met Aurora (laatste viering)

Eerder dit jaar heeft pastor Jan Adolfs aangegeven zijn taken als voorganger in de vieringen af te bouwen; in mei jl. heeft hij kenbaar gemaakt dat dit besluit per 31 december definitief wordt (m.u.v. de vieringen die pastor Adolfs in de diverse verpleeg- en verzorgingstehuizen voor blijft gaan). Dat betekent dat dit afscheid onderhand steeds meer naderbij komt en soms al concreet wordt: komende zondag gaat pastor Adolfs voor het laatst in combinatie met Aurora voor.

Pastor Adolfs heeft de oprichting van het koor Aurora nog meegemaakt en in de vele tientallen jaren dat hij zijn werk ten dienste van onze geloofsgemeenschap (zowel de voormalige Heilige Geest-parochie als die van de St. Urbanus; in de laatste jaren gezamenlijk) heeft verricht, zijn koor en pastoor als het ware ‘samen opgelopen’. Hoewel de lading van afscheid nemen onvermijdelijk is, belooft het vast en zeker in deze gouden combinatie een prachtige viering te worden! U bent daarbij van harte uitgenodigd: zondag 18 november om 10.30 uur in het Noorddamcentrum.