Noorddamcentrum - Laatste viering Pastor Adolfs en Aurora

Noorddamcentrum – Laatste viering pastor Adolfs en Aurora. Op zondag 18 november 2018, was daar dan toch het lang besproken afscheid van “onze Pastor ” en de liturgische werkgroep bestaande uit ‘Moeder’ Riet van Iersel, Kees de Raaff en Carina Bruinsma. Het werd een “ beladen” dienst met vele positieve en emotionele herinneringen. Veel thema’s en gebruiksvoorwerpen werden de afgelopen jaren gebruikt en die dag nog eens getoond en uitgebreid besproken. Noorddamcentrum - Laatste viering Pastor Adolfs en Aurora

Het koor zong tijdens deze mis een mengeling van Paas- en Kerstliederen, die tot het favorietenlijstje van pastor Adolfs behoren. Na een mooie viering met een volle zaal parochianen werden pastor Adolfs en de liturgische werkgroep nog éénmaal in het zonnetje gezet met een dankwoord, een oorkonde en een mooie bos bloemen. De koorleden werden op hun beurt bedankt met een cadeautje dat het komend jaar iedere dag gebruikt kan worden. Als laatste herinnering werd er een groepsfoto gemaakt om nog eens terug te denken aan de fijne tijd die zij samen doorgebracht hebben.

Noorddamcentrum - Laatste viering Pastor Adolfs en Aurora