Zondag 3 februari benefietconcert Lyda’s Ladies

Lyda's Ladies
Lyda’s Ladies

Op zondag 3 februari a.s. zingen Lyda’s Ladies in de Kruiskerk in Amstelveen. Met de titel “Such an Air of Spring” belooft het concert een bijzondere editie van de gebruikelijke zondagse koffieconcerten in de Kruiskerk  te worden.

De gehele opbrengst van het concert komt ten goede aan de wederopbouw van de St. Urbanuskerk in Amstelveen-Bovenkerk. Graag werken Lyda’s Ladies én de Kruiskerk op deze manier mee aan een nieuwe toekomst voor de St. Urbanus.

Op het programma van“Such an Air of Spring” staat een selectie uit het zeer diverse repertoire van Lyda’s Ladies, met onder andere muziek van Monteverdi, Schubert en Elgar.

De toegang is vrij, na afloop vragen we in de collecte bij de uitgang uw gulle bijdrage voor de herbouw van de Urbanuskerk.

Plaats: Kruiskerk, Van der Veerelaan 30A, 1181 RB Amstelveen
Tijd: 3 februari 2019, 12.00-13.00 uur