Aanstaande zondag, 20 januari, is er weer een familieviering. De viering begint om 10.15 uur en is deze keer in de Titus Brandsmakerk. Het thema van de viering is ‘Wat een feest!’, want een feest, dat wás het! Je kunt dan luisteren naar het verhaal over Jezus die naar een bruiloftsfeest ging en… Wil je weten wat er toen gebeurde? Kom dan vooral luisteren naar het verhaal! We zingen er leuke liedjes bij, samen met kinderkoren De Boventoontjes van de Urbanuskerk –Bovenkerk en Het Kwetternest van de Urbanuskerk – Ouderkerk, o.l.v. Ria de Bruijn.

Wil je meezingen? Kom dan naar de repetitie van ons kinderkoor: op zaterdag 19 januari van14:00 uur tot 15:00 uur- Titus Brandsmakerk. e-mail: boventoontjes@outlook.com

Locatie: Titus Brandsma kerk  Westelijk Halfrond 1 1183 HN Amstelveen

Google maps