De eerste stap is gezet in het herstel van de Urbanuskerk in Bovenkerk die door een grote uitslaande brand is getroffen. Het interieur is opgeslagen en er is een architectenbureau in de arm genomen voor de voorbereiding en de begeleiding van de herbouw van de Urbanuskerk. Door de brand zijn onze vieringen verhuisd naar het Noorddamcentrum, tegenover de Urbanuskerk. Daar is een nieuwe plaats van ontmoeting ontstaan. Vlakbij de plek des onheils en daar zien we wekelijks de voortgang van het werk aan de kerk. De saamhorigheid is groot. De locatie went snel, want het is lekker warm, de jas kan uit, de stoelen zitten goed en er is achteraf een lekker kopje koffie/ thee en gelegenheid voor een praatje. Aankomende zondag 27 januari is er een gebedsviering in het Noorddamcentrum met medewerking van het koor Aurora, samen met Jacintha Ceeder. Geïnspireerd door een prachtige lezing uit de brief van St. Paulus aan de Korinthiërs wordt het thema ‘Samen staan wij sterk’ inhoud gegeven. En dat is toch precies wat we in onze gemeenschap nodig hebben?  Wij nodigen u van harte uit! Aanvang 10.30 uur.