Kerk zijn we samen

St. Urbanuskerk Bovenkerk - Kerkbalans 2019“Ik ben blij dat de kerk er is, daarom geef ik aan de Actie Kerkbalans. Ik hoop dat we in 2019 weer een dak op de kerk hebben staan”

In 2018 haalde onze geloofsgemeenschap € 112.000,- op met de Actie Kerkbalans. Hierdoor konden we alle activiteiten financieren. De brand op 15 september 2018 heeft ons echter zwaar getroffen. Inmiddels weten we dat de kerk wordt hersteld en de architect is gestart met het werk.

Als gemeenschap zijn we in het Noorddamcentrum getrokken én we gaan door met vieren. We blijven diaconaal en missionair actief in onze omgeving. Het geloof heeft ons veel te bieden en is de moeite waard om door te geven aan onze kinderen en kleinkinderen.

Ziet u ook hoe belangrijk de kerk is voor mensen van binnen en buiten de parochie? Daarom vragen we u om ook dit jaar te geven aan uw geloofsgemeenschap.

Geef dan via Actie Kerkbalans.

Namens de locatieraad,
Edwin Barentsen
Coördinator

Ps. Antwoordformulier

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.