GRATIS Benefietconcert Aalsmeers Mannenkoor Con Amore

Benefietconcert Con Amore 31 maart 2019

Op zondag middag 31 maart om 14.30 uur geeft het Mannenkoor Con Amore in samenwerking met de warme bariton Ronald Willemsen en de prachtige mezzosopraan Gerda van Eerde, onder pianobegeleiding van de virtuoze Oksana Polman een sfeervol benefietconcert in de Titus Brandsmakerk, Westelijk Halfrond 1 te Amstelveen.

De middag zal in het teken staan van vrolijke liederen, voor u als bezoeker wordt het een feest der herkenning! Ronald en Gerda zingen zowel als solist maar ook met begeleiding van het koor.

Oksana Polman zal met haar enthousiasme en professionaliteit het concert op de vleugel begeleiden. Het belooft een heerlijke middag te worden o.l.v. Theo van der Hoorn met als doel financiƫle steun te genereren voor de opbouw van de verbrande Urbanuskerk van Bovenkerk. De toegang is gratis, een gift voor de wederopbouw van de Urbanus wordt zeer op prijs gesteld.

Noteert u het in uw agenda: zondagmiddag 31 maart, 14.30 uur, Titus Brandsmakerk, Westelijk Halfrond 1 te Amstelveen ! Meer lezen…