Kom je Palmpaasstok maken op zaterdag 13 april

St. Urbanuskerk Bovenkerk - Palmpasenstok maken
St. Urbanuskerk Bovenkerk – Palmpasenstok maken

Heb je zin om een palmpaasstok te maken en weg te geven aan iemand die een “opkikker” nodig heeft in ziekenhuis Amstelland? Geef je op voor ons Palmpaasstok –versier ‘event’!!!!!!
Aanmelden: per e-mail, klik hier.
Sluitingsdatum inschrijving: 31 maart 2019

Voor wie? Kinderen tussen de 7 en 11 jaar oud
Wanneer: zaterdag, 13 april 2019
Hoe laat? 10:00-12:00 uur
Waar: pastorie St. Urbanus Bovenkerk, Noorddammerlaan 124 te Amstelveen

De basisbenodigdheden zullen aanwezig zijn zoals: crepepapier, lint, broodhaantje.  Mocht je nog een houten kruis (palmpaasstok) nodig hebben, geef dit alsjeblieft aan bij je inschrijving. Geef ook duidelijk je naam en je leeftijd aan bij je inschrijving.

Yvonne Brom
Begeleidster Rock Solid Lite Club

NB: op zondag 14 april is er om 10.30 uur een familieviering in het Noorddamcentrum, waarbij de kinderen die een palmpaasstok hebben in optocht lopen en zo feestelijk worden binnengehaald, de zaal in. Tijdens de viering is pastor Adolfs de voorganger, en het kinderkoor De Boventoontjes zingt er toepasselijke liedjes bij. Kom kijken en luisteren naar het verhaal over Palmpasen en de Goede Week – de dagen voor Pasen! Na afloop van de viering kunnen de kinderen hun palmpaasstok aanbieden aan patienten van Ziekenhuis Amstelland.

Voor meer informatie en aanmelding bij het kinderkoor De Boventoontjes: boventoontjes@outlook.com