St. Urbanus Chocolade

Dit smakelijke bericht over een initiatief van het bewonersplatform willen we u niet onthouden; hier kunnen wij wel chocola van maken! :

logo Martinez Chocolade

ST. URBANUS CHOCOLADE

Op 25 mei -de verjaardag van Amstelveen én de naamdag van St.Urbanus- doet Bewonersplatform Bovenkerk natuurlijk ook mee. Omdat wij vinden dat we maatschappelijk ook ons steentje moeten bijdragen in ons dorp gaan we iets heel specials doen. We gaan de actie van onze kerk HELP ONS UIT DE BRAND samen met de STICHTING VRIENDEN VAN DE BOVENKERKSE URBANUS volop ondersteunen. Hoe? Wij hebben een deal gesloten met Martinez Chocolade; u wel bekend. Martinez gaat speciaal voor ons chocolade produceren in een prachtige Urbanus-verpakking, om te verkopen in Bovenkerk, Amstelveen en Aalsmeer voor het herstel van onze kerk. Binnenkort hoort u van ons hoe we dit gaan doen. ( Let op, u kunt onze berichtgeving niet missen.)

We zoeken nog mensen die ons willen helpen om de Urbanus Chocolade te verkopen.

En wie weet, die ons een oude bakfiets of ander voertuig (misschien wel een auto?) kunnen bieden om onze Urbanus Chocolade te promoten en te verkopen. We willen graag lenen, want we werken zonder kosten te maken  om zo in drie jaar tijd 100.000,- euro te genereren.

Info bij: Chris van den Helder
Verkoper van de enige echte Urbanus Chocolade.
E-mail: chmvandenhelder@gmail.com   of telefoon 06 27 88 69 66.