Witte Donderdagviering 18 april om 19.30 uur in het Noorddamcentrum

Op Witte Donderdag zal tijdens de Eucharistie in het Noorddamcentrum een collecte ‘in natura’ worden gehouden. Dit om Jezus‘ zelfgave te benadrukken en de band van Jezus met de noodlijdende mensen te onderstrepen. Deze gaven zijn bestemd voor de vluchtelingenopvang ‘Het Harriët Tubmanhuis’ in Amsterdam Zuid-Oost, waar vrouwen en kinderen verblijven. Wat kunt u zoal aan hen geven:

  • houdbare etenswaren: rijst, pasta, pastasauzen, thee, suiker (geen koffie), pannenkoekenmeel, poedersuiker, stroop, krentenbollen, chocola, gezonde koek of snoep, blikjes tonijn, blikgroenten (geen soep) rozijnen, houdbaar broodbeleg, pakken of flessen frisdrank.
  • toiletartikelen: handdoeken, zeep, douchegel, shampoo, tandpasta, tandenborstels, nagelborsteltjes, papieren zakdoekjes.
  • huishoudelijke artikelen: waspoeder voor de wasmachine, afwasmiddel, vloeibaar schoonmaakmiddel, toiletpapier.
  • kleding (nieuw): damesondergoed (maat 36 – 42), ondergoed en pyjama’s voor jongens en meisjes in de leeftijd 5 – 13 jaar.

Uw giften zullen in dankbaarheid worden ontvangen. Caritas Amstelland