4 en 5 mei 2019 Nationaal comité - thema Vrijheid
4 en 5 mei 2019 Nationaal comité – thema Vrijheid

Voorafgaand aan de herdenking bij het monument in het Broersepark is er op zaterdag 4 mei om 18.45 uur een oecumenische bijeenkomst in het gebouw van het Apostolisch Genootschap aan de Graaf Aelbrechtlaan 140.

Een half uur van bezinning met een lezing, een gedicht, gesproken woorden en enkele liederen. We staan stil bij het jaarthema van het Nationaal comité 4 en 5 mei ‘In vrijheid kiezen’. Voorgangers zijn Ds. Sieb Lanser en Ds. Gert Jan de Bruin, het orgel wordt bespeeld door Henk Trommel. Na afloop van de bijeenkomst is er een gang naar het monument  bij het Broersepark. Daar is een korte samenkomst met enkele toespraken, twee minuten stilte, het volkslied en kransleggingen.

Georganiseerd door de Raad van Kerken Amstelveen – Buitenveldert

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.