Wij nodigen u van harte uit voor onze bedevaart naar Onze Lieve Vrouw van Kevelaer van maandag 1 tot en met woensdag 3 juli 2019, een gezamenlijke organisatie van de Haarlemse Broederschap naar Kevelaer en de Amsterdamse, Volendamse en Westfriese bedevaart. Net als voorgaande jaren. Bedevaartsdagen in Kevelaer zijn inspirerende dagen van geloof, bemoediging en gezellige ontmoeting. Meerdere priesters en diakens begeleiden deze bedevaart.

Mogen wij u op 1 juli op weg naar Kevelaer begroeten? En mocht u een andere geïnteresseerde kennen? Neem hem of haar mee, want iedereen is welkom om kennis te maken met Kevelaer, waar Maria ons als de Troosteres van de Bedroefden tegemoet komt. Lees de folder, klik hier.

Dea Broersen, Yvonne van Stiphout-Boos, Eugène Jongerden, Jos Martens, Eric van Teijlingen