Stichting De VrijbuiterTijdens de Heel Amstelland Zingt viering van 28 april stond het begeleiden van vakanties door de Stichting De Vrijbuiter centraal als diaconaal project. In totaal heeft de collecte € 300,20 opgebracht. Elke euro komt bij de groep die begeleide vakanties zo hard nodig hebben. Er blijft dus niets aan de strijkstok hangen.

Stichting De Vrijbuiter is een club voor mensen van 18 jaar en ouder die minimaal het voortgezet speciaal onderwijs hebben gehad (of voorheen een opleiding voor moeilijk lerende kinderen). Deze groep volwassenen heeft bij de besteding van hun vrije tijd een klein beetje hulp en ondersteuning nodig. Die ondersteuning wordt vanuit de Stichting De Vrijbuiter georganiseerd.

Alle activiteiten van De Vrijbuiter worden gedaan door vrijwilligers in de regio Amstelland en de Meerlanden. De Vrijbuiter probeert een divers aanbod aan activiteiten te bieden. Ook voor een begeleide vakantie kun je terecht bij De Vrijbuiter.

Namens De Vrijbuiter hartelijk dank voor uw bijdrage.

Riet Kolk
Coördinator

Voor meer informatie, klik hier.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.