Op de Eerste Pinksterdag, zondag 9 juni a.s., is er weer een Kinderwoorddienst. De kinderen worden bij aanvang van de viering om 10.30 uur in het Noorddamcentrum door Yvonne  en Maaike meegenomen naar de pastorie van de Urbanuskerk. Daar zal het Pinksterverhaal verteld worden, en gaan de kinderen knutselen voor Pinksteren. De communie zal uitgereikt worden aan de kinderen (voor wie dat van toepassing is) in de pastorie. De kinderen gaat niet  meer naar het Noorddamcentrum om deel te nemen aan de viering en kunnen door de ouders opgehaald worden in de pastorie. 

 

Kinder Woord Dienst 

Op verschillende zondagen door het jaar is er een Kinderwoorddienst. Deze bieden aan de jongste kinderen in de basisschoolleeftijd de gelegenheid om onder “kerktijd” leuke dingen doen: een spannend verhaal lezen, kleuren, tekenen of knutselen. Het is iedere keer weer een verrassing. De Kinderwoorddiensten zijn er in ieder geval op of rond de kerkelijke feestdagen gedurende het jaar.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.