Mooi resultaat sponsorloop basisschool De Triangel

St. Urbanuskerk Bovenkerk - sponsorloop TriangelSt. Urbanuskerk Bovenkerk – sponsorloop Triangel

Op vrijdag 12 april 2019 hebben de leerlingen van de basisschool De Triangel in Westwijk tijdens de Koningsspelen een sponsorloop gehouden ten bate van de wederopbouw van de St.Urbanuskerk. Daarbij is naast een sportieve prestatie € 9.000,- opgehaald. Op 28 mei mochten Pastoor Jongerden en voorziter Clem Venne van de Stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus dit mooie bedrag symbolisch in ontvangst nemen.

Op vrijdag 12 april hebben de leerlingen van de basisschool De Triangel in Westwijk tijdens heel geslaagde Koningsspelen een sponsorloop gehouden ten bate van de wederopbouw van de St.Urbanuskerk en de organisatie “Het Vergeten Kind”. De kinderen hebben ontzettend hard gelopen bij de sponsorloop en er waren heel veel ouders om ze aan te moedigen. Een hele sportieve prestatie van de kinderen, waar iedereen vol lof over is.

De kinderen hebben met de sponsorloop veel geld opgebracht en is er een prachtig bedrag voor de Urbanuskerk uitgekomen, maar liefst € 9.000,- !!
Voor Het Vergeten Kind is overigens ook een mooi bedrag opgehaald.
Fantastisch !!! Wat een mooi bedrag !! Er zijn wel heel veel rondjes gelopen,
om dit resultaat bij elkaar te krijgen !
Alle kinderen kregen vooraf van pastoor Jongerden een “Urbanus ballpoint” om zoveel mogelijk hun rondjes op te schrijven.

De cheque met het mooie bedrag van € 9.000 werd op feestelijke wijze aan pastoor Jongerden en de heer Venne van de Stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus op 28 mei om 08.30 uur op De Triangel overhandigd, waarbij het bedrag aan de kinderen en ouders ook werd bekendgemaakt.

Wij van de Stichting Vrienden van de Urbanuskerk zijn ontzettend trots op deze sportieve kinderen en dankbaar voor deze mooie opbrengst. Ook bedanken we de basisschool De Triangel en met name mevrouw Astrid Hoffscholte voor het organiseren van deze sponsorloop.

Een mooi resultaat van de sponsorloop van basisschool De Triangel afgelopen vrijdag 12 april!