Roadtrippen voor de Urbanuskerk

Inmiddels zijn ze voor de Urbanuskerk in Bovenkerk uitgezwaaid en van start gegaan aan de ‘Baltic Sea Circle Rally’: de trotse Bovenkerkse vrienden Djurre van der Burg & Giovanni Thijs. Onder de noemer ‘Road for Upperchurch’ rijden ze in een oud volkswagenbusje mee in deze rally, om na 18 dagen weer op deze plek terug te keren. Het doel is om daarbij zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de wederopbouw van onze Urbanuskerk!

De rally om de Baltische Zee biedt nogal wat uitdagingen: het is een tocht van 8.500 kilometer door 11 landen en het gebruik van snelwegen en GPS is verboden. Daarbij moet het voertuig tenminste 20 jaar oud zijn; een criterium waar hun opgelapte volkswagenbusje T3 gemakkelijk aan voldoet. Slapen doen ze in een tentje (voor extra punten!). Terwijl de kilometers op de teller toenemen, doet het doel van de reis dat hopelijk ook: op het moment van schrijven staat er al een bedrag van € 2.500 op de teller! Hun enorme betrokkenheid bij de kerk is ook in de media niet onopgemerkt gebleven: AmstelveenZ, RTVAmstelveen en NHNieuws maakten er al mooie reportages over.

Wil je de reis van Djurre en Giovanni volgen? Dat kan via deze link, of volg de informatie op de website of Facebookpagina van Ride for Upperchurch. Voor meer informatie, ook over het doneren, zie de pagina op de website Helponsuitdebrand

We wensen ze heel veel succes!! PS: coole sweaters jongens!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.