Komende zondag is er weer een familieviering, waarbij de kinderkoren van ‘de Urbanusssen’ -De Boventoontjes en Het Kwetternest- samen de liedjes bij de viering verzorgen, onder leiding van dirigente Ria de Bruijn. De viering, met diaken Brussee als voorganger, is deze keer in de Urbanuskerk in Ouderkerk. Voor Els wordt het de laatste keer dat zij actief bij de familievieringen betrokken is, voordat ze ermee stopt. 

Na de viering gaan we met de kinderen die zich hiervoor hebben aangemeld op stap en hopelijk met een goede eetlust, want we gaan naar Hans en Grietje om pannenkoeken te eten. En wie weet wat we daar nog meer zullen tegenkomen? Het belooft een sprookjesachtige seizoenafsluiting te worden! 

zondag 7 juli 10.00 uur, St.Urbanuskerk Ronde Hoep Oost 31, 1191 KC Ouderkerk a/d Amstel.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.