MIVA 2019 - vervoer auto

Op 25 augustus zullen er tijdens onze kerkviering twee collectes worden gehouden. De 1e collecte voorafgaand aan de offerande voor onze Geloofsgemeenschap en  de 2e collecte aan het eind van de viering voor de MIVA.

MIVA-Collecte 2019

Elk kind mag meedoen Op zondag 25 augustus vindt de jaarlijkse MIVA-collecte in onze kerk plaats. Dit jaar vraagt MIVA aandacht voor een bijzonder project: “Auto bezorgt meisjes weer een toekomst”. Voor de meisjes in Kameroen is gezondheidszorg en onderwijs onbereikbaar. Vervoer is hier van levensbelang. MIVA ondersteunt al ruim 80 jaar lokale pioniers in Afrika, Azië en Latijns Amerika. Zij helpen mensen in afgelegen gebieden voor wie medische zorg, onderwijs en andere basisvoorzieningen te ver weg zijn. Het zijn de kwetsbaren, vooral kinderen met een handicap, die hiervan het meest te lijden hebben. Gelukkig zijn er mensen die het als hun bestemming zien deze kwetsbare mensen te helpen, hoe moeilijk de weg ernaartoe ook is. MIVA ondersteunt deze mensen met onmisbare vervoers- en communicatiemiddelen. 
Klik hier voor mee informatie op de website van MIVA.

Ook de GIVT-app houdt rekening met twee collectes. Installeer de app op uw smartphone en ervaar het gemak. Nooit meer contant geld nodig om mee te doen aan een collecte.

St. Urbanuskerk Bovenkerk - GIVT
St. Urbanuskerk Bovenkerk – GIVT

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.