St. Urbanuskerk Bovenkerk - pianist gevraagd

Pianist koor Aurora gezocht

Het parochiekoor Aurora van de St. Urbanuskerk te Bovenkerk is op zoek naar een enthousiaste amateur pianist die samen met de andere leden van het combo de muzikale begeleiding van het koor op zich neemt.

“Aurora”, middenkoor van de St. Urbanuskerk te Bovenkerk
o.l.v. Lous Zandvliet

zoekt:

enthousiaste (amateur) pianist

om ons begeleidingscombo te versterken. Het combo bestaat verder uit slagwerk en fluit. Eén keer per maand zingen we bij een kerkdienst (tijdelijk) in het Noorddamcentrum, Noorddammerweg 1, Amstelveen.

Vanwege uitval van onze huidige pianist, hebben we ruimte voor een nieuwe enthousiaste pianist. We werken met notenschrift en akkoordschema’s en er is ruimte voor improvisatie. Drempelvrees, of twijfel je, kom gewoon eens luisteren bij onze repetitie op iedere dinsdagavond van 20.00 tot 21.45 uur in de Titus Brandsma kerk, Westelijk Halfrond 1, Amstelveen.

Voor verdere info:
Will Jutte, 0297-533505.