De nieuwste editie van het AmstelveenZ Magazine is uit

• met een special over de brand in onze St.Urbanuskerk, een jaar geleden.

Het magazine staat zoals altijd boordevol leuke en interessante lokale informatie en interviews. In dit laatste nummer staat een interview met Clem Venne en Ad Verkleij, vertegenwoordigers van zowel ‘de kerkelijke kant van de kerk’ als ‘de culturele kant’. Daarin staat ook informatie over het weekend van 14 en 15 september a.s.; op 14 september is er een Historische Dag in en rond de kerktoren, maar naast de Open Monumentendagen betekent dat ook terugblikken op de grote brand van 15 september 2018. Daar wordt door middel van een herdenkingsprogramma op zondag 15 september bij stilgestaan.

Het magazine wordt in de regio huis-aan-huis verspreid. Heeft u het niet ontvangen of wilt u een extra exemplaar? Stuur dan een mail naar: info@amstelveenz.nl