Titus Brandsmakerk - 4 thema avonden over IK en mijn GOD

In de Titus Brandsmakerk, Westelijk halfrond 1 te Amstelveen, wordt een serie van vier avonden georganiseerd met als thema “IK en mijn GOD”.

Avond 1
Woensdag 25 september 20:00 uur
Laetitia van der Lans gaat in gesprek met de aanwezigen over wat God/geloof voor hen betekent en wanneer zij iets ervaren hebben van God in hun leven.

Op 19 september is bekendgemaakt dat Laetitia van der Lans – directeur van het bureau voor geloofscommunicatie De Zalige Zalm en uitgever van ons parochieblad Spirit – per 1 november benoemd is tot Hoofd Levensbeschouwing KRO-NCRV.

Avond 2
Woensdag 9 oktober 20:00 uur
Andries Knevel komt vertellen over zijn godsbeeld en over zijn ervaringen in het lijden.

Avond 3
Woensdag 23 oktober 20.00 uur
Ambro Bakker komt de sacramenten behandelen.
Momenten van Gods aanwezigheid in ons leven.

Avond 4
Woensdag 6 november 20:00 uur
Gerard van Tillo en Eugéne Brussee duiden de veranderingen die zich sinds 1960 in de kerk hebben afgespeeld en wat dat voor de gelovigen heeft betekend.