Titus Brandsmakerk - 4 thema avonden over IK en mijn GOD

In de Titus Brandsmakerk, Westelijk halfrond 1 te Amstelveen, wordt een serie van vier avonden georganiseerd met als thema “IK en mijn GOD”.

Avond 1
Woensdag 25 september 20:00 uur
Laetitia van der Lans gaat in gesprek met de aanwezigen over wat God/geloof voor hen betekent en wanneer zij iets ervaren hebben van God in hun leven.

Op 19 september is bekendgemaakt dat Laetitia van der Lans – directeur van het bureau voor geloofscommunicatie De Zalige Zalm en uitgever van ons parochieblad Spirit – per 1 november benoemd is tot Hoofd Levensbeschouwing KRO-NCRV.

Avond 2
Woensdag 9 oktober 20:00 uur
Andries Knevel komt vertellen over zijn godsbeeld en over zijn ervaringen in het lijden.

Avond 3
Woensdag 23 oktober 20.00 uur
Ambro Bakker komt de sacramenten behandelen.
Momenten van Gods aanwezigheid in ons leven.

Avond 4
Woensdag 6 november 20:00 uur
Gerard van Tillo en Eugéne Brussee duiden de veranderingen die zich sinds 1960 in de kerk hebben afgespeeld en wat dat voor de gelovigen heeft betekend.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.