Kerststallen markt Kevelaer

zaterdag 14 december 2019

Wij organiseren op zaterdag 14 december een eendaagse reis naar Kevelaer (Duitsland). Naast gelegenheid tot het bezoeken van de kapel van Onze Lieve Vrouw, Troosteres van de Bedroefden, en de mooie kerken en kapellen, is er ook een sfeervolle kerststallenmarkt. Een mooie dag voor Kevelaerfans én voor liefhebbers van kerstgroepjes. Aan het eind van de dag vieren we in de Kaarsenkapel de eucharistie en sluiten we af met een gezamenlijke maaltijd.

Vertrekplaatsen

(de indeling is afhankelijk van het aantal deelnemers)

• Alkmaar (station CS, achterzijde)
  • Volendam (Museumplein)
  • Heemstede (OLVH-kerk, Valkenburgplein)
  • Amsterdam (station Sloterdijk, Piarcoplein 1, busopstapplaats beneden)
  • Hilversum (H. Vituskerk, Emmastraat)

Programma

Met onderweg een koffiestop arriveren we tussen 12.30-13.00 uur in Kevelaer, waarna u vrije tijd heeft tot 16.30 uur voor de eucharistieviering in de Kaarsenkapel. Aansluitend is er nog een warme maaltijd in een restaurant; om 19.00 uur vertrekken we weer en gaan rechtstreeks naar de opstapplaatsen.

Deelname

Deelname geschiedt op basis van aanmelding en betaling vooraf (bij afmelding helaas geen restitutie). Bij de prijs is inbegrepen: vervoer per luxe touringcar, koffie/gebak op heenreis, eucharistieviering in Kevelaer, driegangen maaltijd en (pastorale) begeleiding.
Niet inbegrepen: annulerings- & reisverzekering, drankjes bij de maaltijd. Graag bij opgave diëten (o.a. vegetarisch) en mobiliteit (bijv. rolstoel) niet vergeten te vermelden. U ontvangt rond 7 december een bevestigingsbrief mét uw vertrektijd en plaats.

Overschrijving

Het deelnamebedrag vooraf op: NL67 INGB 0005 2625 19
t.n.v. I.P.M. van Stiphout-Boos, o.v.v. “Naam + Advent 2019”.
volwassene € 65,00
kind t/m 12 jaar € 40,00

Aanmelding/informatie

Aanmelden kan t/m 15 november a.s. via het inschrijfformulier.

• kevelaerbedevaart@outlook.com
  • Dea Broersen (06-25021417)
  • Yvonne van Stiphout-Boos (06-22248723)
  • Jos Martens (06-16666900)