Piano

Voor het koor Aurora van de Sint Urbanuskerk, Amstelveen (Bovenkerk) onder leiding van dirigente Lous Zandvliet zoeken wij met spoed een:

Enthousiaste pianist(e)

De pianist(e) maakt onderdeel uit van het combo dat verder uit slagwerk en dwarsfluit bestaat.

Wij repeteren elke dinsdagavond en zingen 1x per maand op zondagochtend een kerkdienst in het Noorddamcentrum, Noorddammerweg 1, Amstelveen.

Vanwege uitval van de huidige pianist, hebben we ruimte voor een nieuwe enthousiaste pianist(e).

We werken hoofdzakelijk met notenschrift, maar ook met akkoordschema’s en er is ruimte voor improvisatie. Het repertoire omvat een breed assortiment waaronder: liederen uit de jongerenkoorliturgie, de popwereld en musicalrepertoire.

Wij zijn een enthousiaste, gezellige groep zangers, zangeressen en comboleden. Wij zouden het leuk vinden om met jou kennis te maken!

Kom vooral naar onze repetitie op dinsdagavond van 20.00 tot 21.45 in de Titus Brandsma kerk, Westelijk Halfrond 1, Amstelveen.

Neem voor verdere informatie contact op met onze dirigente Lous Zandvliet (06-49914733) of Hein van Bon, bestuur Aurora (06-48022475).