Op zaterdag 14 december 2019 van 16.00-18.00 uur geven het Amstelveens Symfonie Orkest en het Pauluskoor Amstelveen in de Kruiskerk een prachtig Kerstconcert, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de herbouw van de St. Urbanuskerk.

Amstelveens Symfonie Orkest en Pauluskoor Amstelveen hebben de handen ineengeslagen en gaan een prachtig kerstconcert geven, waarvan de opbrengst voor de herbouw van de Urbanuskerk in Bovenkerk bedoeld is, immers, beide organisaties hebben met plezier opgetreden in onze kerk en willen graag een steentje bijdragen aan de herbouw.

Amstelveens Symfonie orkest & Judi Haynes-Smart, sopraan
& Pauluskoor Amstelveen
o.l.v. Rutger van Leyden en Marcel Joosen
Kruiskerk Amstelveen, van der Veerelaan 30A, 1181RB Amstelveen
Toegangsprijs € 15 volw. en € 10 voor < 18 jaar

Tickets bestellen bij via deze link.

Het belooft een heerlijke middag te worden met een “voor elck wat wils”-programma waarbij koor, orkest en solist afwisselend en gezamenlijk optreden. Liederen van Ljadov (Rusland), Nordquist (Zweden), traditionele “Christmas Carols” en prachtige muziek van Händel, Mozart en Berlioz, enz. worden ten gehore gebracht. Ook is er volop ruimte voor de bekende kerstliederen waarbij iedereen kan meezingen!

Kortom, laat deze middag niet aan u voorbijgaan om alvast in een fijne kerststemming te komen.!

Nadere informatie, waaronder het volledige programma, kunt u verkrijgen bij:

www.vriendenbovenkerkseurbanus.nl
www.AmSo-orkest.com