Latijns Parochiekoor Cantemus Dominum 100 jaar

Graag brengen we onder uw aandacht dat op 13 juni 2020 ons Latijns Parochiekoor (LPK) Cantemus Dominum van de St. Augustinus kerk 100 jaar bestaat! Dat gaan we uitgebreid vieren; in het jubileumjaar zijn verschillende activiteiten gepland.

De feestelijk aftrap van het jubileumjaar is op zondag 24 november a.s. met de presentatie van het boek
“Honderd jaar zingen pro Deo” van tenor Theo van der Meer
In dit rijk geïllustreerde boek wordt verslag gedaan van het wel en wee van ons koor tegen de achtergrond van grote veranderingen in de katholieke kerk en de maatschappij.

Latijns Parochiekoor Cantemus Dominum

Het eerste exemplaar van het boek zal worden overhandigd aan het eind van de viering. Na de viering zal in het parochiehuis rond 12 uur een korte presentatie van het boek gehouden worden en start de verkoop van de boeken. Hierbij wordt een aangeklede koffie verzorgd door het LPK.

Aangehecht vindt u de flyer van het boek en van het programma van het jubileumjaar

De opbrengst van de eerste 100 exemplaren wordt geschonken aan het St. Joseph ziekenhuis in Ghana.

U bent van harte uitgenodigd om bij deze presentatie aanwezig te zijn. Stuur een berichtje als u wilt komen, dan kunnen wij daar met de voorbereidingen en de catering rekening mee houden.

Met hartelijke groet,

Namens het bestuur LPK en de feestcommissie,

Ans van Eijden, Richard Nieuwenhuizen