Caritas Amstelland

Caritas Amstelland zamelt spullen in voor het Harriët Tubmanhuis in Amsterdam Zuid-Oost, waar alleenstaande vrouwen en kinderen verblijven. Inzameling in de pastorie op 16, 17 en 19 december van 9-12 of in het Noorddamcentrum voor of na de viering op 22 december.

Ook dit jaar wil Caritas Amstelland uw aandacht vragen voor de mensen die sociaal en maatschappelijk in de knel zijn geraakt. Onze geloofsgemeenschappen van de Titus Brandsma en H.Geest /St.Urbanus zamelen gaven in voor de bewoners van de vluchtelingenopvang ‘Het Harriët Tubmanhuis’ in Amsterdam Zuid-Oost, waar alleenstaande vrouwen en kinderen verblijven.

Wat kunt u zoal aan hen geven?

Houdbare etenswaren: rijst, pasta, pastasauzen, thee, suiker (geen koffie), pannenkoekenmeel, poedersuiker, stroop, krentenbollen, chocola, gezonde koek en snoep, blikjes tonijn, blikgroenten (geen soep), rozijnen, houdbaar broodbeleg, pakken of flessen frisdrank.
Toiletartikelen: handdoeken, zeep, douchegel, shampoo, tandpasta, tandenborstels, nagelborsteltjes, papieren zakdoekjes.
Huishoudelijke artikelen: waspoeder voor de wasmachine, afwasmiddel, vloeibaar schoonmaakmiddel, toiletpapier.
Kleding (nieuw): damesondergoed (maat 36-42), ondergoed en pyjama’s voor jongens en meisjes in de leeftijd 5-13 jaar.

Zeer welkom is ook een envelop met geld voor Het Huis, dat geheel afhankelijk is van giften.

U kunt uw gaven afgeven op:
Zondag 22 dec. vóór of na de viering in het Noorddamcentrum. Óf op maandag 16, dinsdag 17 en donderdag. 19 december tussen 9 en 12 uur bij de pastorie Noorddammerlaan 124.

De medewerkers van Caritas Amstelland zorgen dan voor vervoer. Met onze kerstgaven kunnen wij helpen de vrouwen en kinderen een mooi kerstfeest te bezorgen. Daarvoor onze hartelijk dank.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.