Deze zondag is er de eerste familieviering van dit nieuwe jaar. En het gaat dan ook over een nieuw begin: in het verhaal uit de Bijbel wordt verteld dat Jezus gedoopt wordt door Johannes de Doper – een hele bijzondere gebeurtenis!

Pastoor Jongerden gaat ons voor in de viering en de kinderkoren De Boventoontjes (St.Urbanus Bovenkerk) en Het Kwetternest (St.Urbanuskerk Ouderkerk) o.l.v. Ria de Bruijn zingen er weer leuke liedjes bij. Kom kijken, luisteren en meezingen, zondag 19 januari om 10.30 uur in het Noorddamcentrum (t.o. de St.Urbanuskerk Bovenkerk).

NB: (groot-)ouders: na afloop van de viering kunt u elkaar ontmoeten bij een kopje koffie. Vergeet u niet dat na de viering er ook weer een actie Vrijheidsbrief van Amnesty International is? Voor uw deelname aan de brievenactie wordt een bijdrage van € 1,50 gevraagd.