Deze zondag zullen de aanstaande Eerste Communicantjes tijdens de viering om 10:30 uur zich aan de geloofsgemeenschap voorstellen. Dat is vast en zeker spannend, want hoewel deze groep van 19 kinderen al heel wat maanden bezig is om zich samen voor te bereiden op het grote feest, is het heel wat anders om zo een actieve rol in te nemen in de viering. Zo komt de datum van de Eerste Communie al vanzelf dichterbij! Heet u ze ook welkom, tijdens de eucharistieviering?

Op de foto ziet u de kinderen voor de winkel van mevrouw Hoogeveen: dé locatie waar Hein en Ronald van de communiewerkgroep gelukkig ook nu weer naar mogen uitwijken voor de communielessen, zolang onze mooie St.Urbanuskerk wordt gerestaureerd. De voorstelviering -net als voorlopig al onze andere kerkvieringen- vindt plaats in het Noorddamcentrum, tegenover de kerk.

NB: de Eerste Communieviering vindt plaats op zondag 17 mei a.s. in de St.Urbanuskerk in Ouderkerk.

Graag tot dan!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.