RTV Amstelveen

Aanstaande zondag 15 maart om 10:30 uur RK Amstelland via de kabel op RTV Amstelveen. Een rechtstreekse uitzending vanuit het Noorddamcentrum onder leiding van deken Ambro Bakker en pastor Dea Broersen met muzikale begeleiding van Vincent Kuin.
NOOT: DE VIERING IS ZONDER PAROCHIANEN VANWEGE HET CORONAVIRUS.

Coronavirus

Het is wonderlijk hoe een klein stofje als het Coronavirus ons in zijn greep krijgt. De ene na de andere maatregel volgt en het openbare leven komt gedeeltelijk langzaam tot stilstand. Evenementen en vieringen worden afgelast. Zo ook binnen onze gemeenschap RK Amstelland.

RTV Amstelveen

Maar dan begint het ergens te borrelen. Een heel klein stemmetje zegt: we hebben toch ook internet? Als de TV kan uitzenden zonder publiek, dan kunnen we dat toch ook met vieringen! En zo zijn we vandaag al brainstormend van de ene optie naar de andere gegaan. Eerst een video opnemen en later uitzenden. Vervolgens een aanvulling om de viering live te streamen via facebook. Weer iets later meldt RTV Amstelveen zich met het aanbod om de viering life uit te zenden via de kabel.

Dank aan vrijwilligers

Hebben we gisteren alle vieringen afgezegd, en ook de bemensing, nu kunnen we melden dat we toch doorgaan. En het mooie is dat u om 10:30 uur via RTV Amstelveen kunt meedoen. Vanuit uw luie stoel met een kopje koffie of thee erbij.

Parochianen, wat zijn we met elkaar creatief en wat kan er tegenwoordig ontzettend veel. Met recht iets om dankbaar voor te zijn. Dank aan de vele vrijwilligers die dit de komende weken mogelijk maken.