In deze tijd van het Coronavirus en aanverwante maatregelen zijn we genoodzaakt andere manieren te vinden om met elkaar verbonden te blijven. Misschien heeft u ook mogen merken dat we, als kerklocatie en -parochie, de zondagse vieringen via een live-uitzending bij u thuis brengen! Dit initiatief wordt zolang de maatregelen aanhouden en zolang het duurt voortgezet. We zijn enorm dankbaar voor de inzet van alle betrokkenen die deze vieringen voor ons verzorgen!

Tot nader order kunnen wij u elke zondag om 10:30 uur de live-stream van de eucharistieviering bieden. Voor de actuele informatie van de vieringen en een download naar het liturgieboekje verwijzen wij u naar de actuele berichten over dit onderwerp.

‘Digitale’ collecte

Naast alle praktische uitdagingen die een viering zonder publiek met zich meebrengt, betekent dit ook een verlies aan collecte-inkomsten. Hierbij vragen wij uw aandacht daarvoor. Voor een ‘digitale´oplossing; u kunt uw bijdrage in de collecte overmaken:

• via IBAN nummer NL33 INGB 0000 1338 68; of
  • via GIVT

NB: vergeet u ook de Vastenactie niet? Nog steeds zamelen wij geld in voor gehandicapte kinderen in Pakistan. U kunt uw bijdrage daarvoor overmaken naar IBAN NL72 RABO 0382 332 601 t.n.v. MOWA Amsterdam o.v.v. ‘Vastenactie 2020’.

Heel hartelijk dank voor uw bijdrage!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.