Ook de komende zondagen blijven de deuren voor kerkelijke vieringen gesloten. Daarom zetten vrijwilligers en professionals zich in om elke zondag vanuit RK Amstelland via een live-uitzending de vieringen bij u in de huiskamer te krijgen. Evenals de voorgaande twee zondagen, wil onze kerk in deze tijd van de coronacrisis zich op deze manier verbonden blijven voelen met God en met elkaar.

Aanstaande zondag, 29 maart, wordt de eucharistie met als titel ´Jij zult leven!´uitgezonden vanuit de St.-Urbanuskerk te Ouderkerk.

Manieren om de viering te volgen

Elke zondag om 10:30 uur , in ieder geval tot en met Eerste Paasdag 12 april, worden de vieringen vanuit een andere locatie zonder publiek gevierd. Op Youtube kan live worden gekeken en ook achteraf.

U kunt de vieringen volgen via:

• De website van rtva.nl
  • Lokale televisie: Ziggo 42, KPN en XS4ALL  1380 (1 kanaal onder NPO1) en T-mobile 806
  • Youtube Livestream

Veiligheidsmaatregelen rond coronavirus

NB: door de eerder deze week aangescherpte veiligheidsmaatregelen willen wij benadrukken dat ook gedurende de uitzending dit protocol zal worden opgevolgd en alle richtlijnen strikt worden nageleefd. (Het opnemen van een tv-uitzending valt onder de noemer ‘productieproces’ en niet onder evenement, MITS uitdrukkelijk zonder publiek en met inachtneming van de 1,5 meter afstand van degenen die wel aanwezig zijn).

De voorgangers bij deze viering zullen zijn: pastoor / deken Eugène Jongerden, pastor-diaken Eugène Brussee en pastor Dea Broersen. Solist: Susanne Brussee – van de Vosse, pianist: Laurens de Boer.

Liturgieboekje

Het liturgieboekje bij deze viering kunt u hier downloaden, zodat u de teksten mee kunt lezen en zingen.

´Digitale´collecte

Naast alle praktische uitdagingen die een viering zonder publiek met zich meebrengt, betekent dit ook een verlies aan collecte-inkomsten. Veel van onze kosten gaan echter onverminderd door. Hierbij vragen wij uw aandacht daarvoor, in de vorm van een ‘digitale´oplossing; u kunt uw bijdrage in de collecte overmaken:

• via IBAN nummer NL33 INGB 0000 1338 68; of
  • via GIVT

NB: vergeet u ook de Vastenactie niet? Nog steeds zamelen wij geld in voor gehandicapte kinderen in Pakistan. U kunt uw bijdrage daarvoor overmaken naar IBAN NL72 RABO 0382 332 601 t.n.v. MOWA Amsterdam o.v.v. ‘Vastenactie 2020’.

Heel hartelijk dank voor uw bijdrage!