In deze tijd van de aanhoudende maatregelen rondom het coronavirus en de daarmee aan ons opgelegde stilte, kan er des te meer behoefte ontstaan aan een andere vorm van stilte: in de vorm van een moment van bezinning en van gebed, om dichter tot onszelf en wie weet, nader tot God te komen. En dat misschien wel juist in deze tijd, want aan wie kunnen wij beter onze vragen en twijfels voorleggen, op momenten dat we troost en bemoediging kunnen gebruiken?

De Torenkapel van de Urbanuskerk is dagelijks van 9:00 tot 17:00 uur speciaal voor dit doel geopend. U kunt er een kaarsje opsteken bij het Mariabeeld, en uw persoonlijke gedachten en intenties kunt u kwijt in het intentie-boek. NB: houd daarbij de veiligheidsrichtlijnen aan en geef elkaar zonodig de ruimte.

U kunt uw gebedsintenties ook noteren op de speciale pagina ´corona-intenties´. Ook is het mogelijk om uw intentie te laten voorlezen tijdens de live-uitzendingen van onze kerkvieringen, zodat de luisteraars zich daarbij aan kunnen sluiten in gebed. Meer informatie hierover vindt u op onze contactpagina.

Comments are closed.