St. Urbanuskerk Bovenkerk - thema eucharistieviering 3 mei

Deze zondag heeft als thema gekregen: De Herder die voor ons zorgt.

Voorgangers in deze eucharistieviering zijn deken E. Jongerden, diaken E. Brussee en pastor D. Broersen m.m.v. koorleden van Elkerlyc en pianist Laurens de Boer. De viering wordt live uitgezonden vanuit de Sint Urbanuskerk, Ouderkerk aan de Amstel. Het bijwonen van de viering is vanwege het coronavirus helaas niet mogelijk.

Viering live volgen

• Youtube Livestream – ook voor mensen buiten Amstelveen
  • Lokale televisie (alleen bereikbaar voor inwoners van Amstelveen): Ziggo 42, KPN en XS4ALL 1380 (1 kanaal onder NPO1) en T-mobile 806

Misboekje en collecte

Klik hier om het liturgieboekje te downloaden.
U kunt meedoen aan de collecte op de volgende wijzen:

• Door overboeking op rekening INGB 0000 1338 68 t.n.v. RK Gem. H. Geest en St. Urbanus – Par. Amstelland, o.v.v. collecte.
  • Met de app van Givt. U vindt ons in de lijst als “St. Urbanus Bovenkerk”.
  • Scan onderstaande QR-code voor een betaalverzoek. U kunt het bedrag naar wens aanpassen
St. Urbanuskerk Bovenkerk - tikkie eucharistieviering 3 mei

Komende live vieringen

10 mei Goede Herder, 17 mei Augustinus, 24 mei Heilige Geest/ Urbanus Bovenkerk, 31 mei Titus Brandsma.

Nieuwe berichten

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.