Goede herder - eucharistieviering 10 mei

Deze zondag is het moederdag en de eucharistieviering heeft als thema gekregen: “Ik zie ik zie wat jij niet ziet“.

Voorgangers in deze eucharistieviering zijn deken-pastoor Ambro Bakker s.m.a. en pastor Dea Broersen, met medewerking van Vincent Kuin en enkele leden van het Goede Herder-koor: Jeroen, Jos en Bart.
Het bijwonen van de viering is vanwege het coronavirus helaas niet mogelijk.

Viering live volgen

• Youtube Livestream – ook voor mensen buiten Amstelveen
  • Lokale televisie (alleen bereikbaar voor inwoners van Amstelveen): Ziggo 42, KPN en XS4ALL 1380 (1 kanaal onder NPO1) en T-mobile 806

Misboekje en collecte

Klik hier om het liturgieboekje te downloaden.
U kunt meedoen aan de collecte op de volgende wijzen:

• Door overboeking op rekening INGB 0000 1338 68 t.n.v. RK Gem. H. Geest en St. Urbanus – Par. Amstelland, o.v.v. collecte.
  • Met de app van Givt. U vindt ons in de lijst als “St. Urbanus Bovenkerk”.
  • Scan onderstaande QR-code voor een betaalverzoek. U kunt het bedrag naar wens aanpassen
Goede herder - eucharistieviering 10 mei

Komende live vieringen
Op de zondagen om 10:30 uur: 17 mei Augustinus, 24 mei Heilige Geest/ Urbanus Bovenkerk, 31 mei Titus Brandsma.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.