Feest van de Heilige Drie-eenheid 7 juni 2020 - Eucharistieviering - thema

Feest van de Heilige Drie-eenheid

Deze zondag heeft de eucharistieviering als thema gekregen:  ‘Veelzijdige Liefde’.

Voorgangers in deze eucharistieviering zijn deken-pastoor Eugène Jongerden, diaken Eugène Brussee en pastor Dea Broersen, met medewerking van de koorleden van Elckerlyc onder begeleiding van solist Susanne Brussee – van de Vosse en pianist Laurens de Boer, vanuit de Sint Urbanuskerk Ouderkerk aan de Amstel.

Het bijwonen van de viering is vanwege het coronavirus helaas niet mogelijk.

Viering live volgen

• Youtube Livestream – ook voor mensen buiten Amstelveen
  • Lokale televisie (alleen bereikbaar voor inwoners van Amstelveen): Ziggo 42, KPN en XS4ALL 1380 (1 kanaal onder NPO1) en T-mobile 806

Misboekje en collecte

Klik hier om het liturgieboekje te downloaden.
De collecte deze zondag is voor de eigen parochie. U kunt meedoen aan de collecte op de volgende wijzen:

• Door overboeking op rekening INGB 0000 1338 68 t.n.v. RK Gem. H. Geest en St. Urbanus – Par. Amstelland, o.v.v. collecte.
  • Met de app van Givt. U vindt ons in de lijst als “St. Urbanus Bovenkerk”.
  • Scan onderstaande QR-code voor een betaalverzoek. U kunt het bedrag naar wens aanpassen
Feest van de Heilige Drie-eenheid 7 juni 2020 - Eucharistieviering - collecte gr-code