Eucharistieviering - 14 juni 2020
Sacramentszondag en het 100-jarig bestaan van Cantemus Dominum, het Latijns Parochiekoor van de H. Augustinus.

Deze zondag heeft de eucharistieviering als thema gekregen:  ‘Mijn vlees is echt voedsel’.

Voorgangers in deze eucharistieviering zijn deken-pastoor Deken Ambro Bakker s.m.a. en pastor Dea Broersen, lectrice m.m.v. leden van het Schola Cantorum o.b.v. dirigent-organist: Frank de Ruyter vanuit de H. Augustinus Buitenveldert.

Het bijwonen van de viering is vanwege het coronavirus helaas niet mogelijk.

Viering live volgen

• Youtube Livestream – ook voor mensen buiten Amstelveen
  • Lokale televisie (alleen bereikbaar voor inwoners van Amstelveen): Ziggo 42, KPN en XS4ALL 1380 (1 kanaal onder NPO1) en T-mobile 806

Misboekje en collecte

Klik hier om het liturgieboekje te downloaden.
De collecte deze zondag is voor de eigen parochie. U kunt meedoen aan de collecte op de volgende wijzen:

• Door overboeking op rekening INGB 0000 1338 68 t.n.v. RK Gem. H. Geest en St. Urbanus – Par. Amstelland, o.v.v. collecte.
  • Met de app van Givt. U vindt ons in de lijst als “St. Urbanus Bovenkerk”.
  • Scan onderstaande QR-code voor een betaalverzoek. U kunt het bedrag naar wens aanpassen
Eucharistieviering - 14 juni 2020 Collecte QR