RTVA Eucharistieviering zondag 21 juni

Deze zondag is het vaderdag en de eucharistieviering heeft als thema gekregen:  ‘Wees niet bang’.

Voorgangers in deze eucharistieviering zijn deken-pastoor Ambro Bakker s.m.a. en pastor Dea Broersen, lectrice m.m.v. leden van het Goede Herder-koor: Jeroen, Jos en Bart onder begeleiding van organist: Sigrid Haffmans vanuit de Goede Herder kerk in Buitenveldert.

Het bijwonen van de viering is vanwege het coronavirus helaas niet mogelijk.

Viering live volgen

• Youtube Livestream – ook voor mensen buiten Amstelveen
  • Lokale televisie (alleen bereikbaar voor inwoners van Amstelveen): Ziggo 42, KPN en XS4ALL 1380 (1 kanaal onder NPO1) en T-mobile 806

Misboekje en collecte

Klik hier om het liturgieboekje te downloaden.
De collecte deze zondag is voor de eigen parochie. U kunt meedoen aan de collecte op de volgende wijzen:

• door overboeking op rekening INGB 0000 1338 68 t.n.v. RK Gem. H. Geest en St. Urbanus – Par. Amstelland, o.v.v. collecte.
  • Met de app van Givt kiest u het bedrag van uw keuze en U vindt ons in de lijst als “St. Urbanus Bovenkerk”. Een eventuele 2e collecte kunt u ook gelijk meegeven.
  • Scan onderstaande QR-code voor een betaalverzoek. U kunt het bedrag naar wens aanpassen
Collecte zondag 21 juni QR