Deze zondag heeft de eucharistieviering als thema gekregen: ‘De uitdaging’. Voorgangers in deze eucharistieviering zijn deken-pastoor Eugène Jongerden en pastor Dea Broersen, m.m.v. enkele leden van het parochiekoor Voces Volantes.

Het bijwonen van de viering is vanwege het coronavirus helaas niet mogelijk.

Vieringen vanaf juli weer mét publiek, maar onder voorwaarden

Vanaf volgende week, zondag 5 juli, zijn onze kerken weer open voor vieringen met maximaal 100 mensen en met enige beperkingen en afspraken. Eerder heeft het kabinet over de nieuwe maatregelen geïnformeerd. U kunt hier nalezen wat dit voor uw mogelijke kerkbezoek binnen onze parochie betekent. Gedurende de maand juli zullen we daarnaast een online gestreamde viering blijve aanbieden. De eerstvolgende zal op 5 juli zijn vanuit de Titus Brandsmakerk. Wegens logistieke en technische redenen zijn de live vieringen nog steeds zonder publiek.

Viering Live volgen

• Youtube Livestream– ook voor mensen buiten Amstelveen
  • Lokale televisie RTVA (alleen bereikbaar voor inwoners van Amstelveen): Ziggo 42, KPN en XS4ALL 1380 (1 kanaal onder NPO1) en T-mobile 806

Misboekje en collecte

Klik hier om het liturgieboekje te downloaden.
De collecte deze zondag is voor de eigen parochie. U kunt meedoen aan de collecte op de volgende wijzen:

• Door overboeking op rekening INGB 0000 1338 68 t.n.v. RK Gem. H. Geest en St. Urbanus – Par. Amstelland, o.v.v. collecte.
  • Met de app van Givt. U vindt ons in de lijst als “St. Urbanus Bovenkerk”.
  • Scan onderstaande QR-code voor een betaalverzoek. U kunt het bedrag naar wens aanpassen